Elke stap die je neemt in je leven leid tot een volgende stap en een nieuwe keuze. Onze levens zijn gevormd door keuzes. De keuzes die je maakt, de ervaringen in je leven maken je tot de persoon die je nu vandaag de dag bent. Maar wat is de juiste keuze? Wat voelt goed? Omdat te beschrijven is voor de bandleden van [ My Nature ] maar één woord nodig: Muziek.

Pim (Drums en backing vocals), Ricardo (Gitaar, Keys & Lead vocals) en Coen (basgitaar en backing vocals) zijn op dit punt en bij elkaar gekomen door de keuzes die zij hebben gemaakt in hun leven. Muziek als een rode draad door hun leven, muziek als onderdeel van hun DNA.

Ze vonden in elkaar dezelfde kernwaarden: ambitie, gedrevenheid, eerlijkheid & vertrouwen. Wij staan hiervoor als band. Wij staan voor popliedjes waar dynamiek / opbouw een grote rol in speelt. Nummers met een duidelijke boodschap. Onze sound kun je omschrijven als pop met een rockrandje. Strakke ritmes, warme synths, marching drums en dromerige gitaarliks.

Voor de debuutsingle ‘Ghost Of You’ heeft de band gewerkt met producer Bjorgen van Essen en senior mastering engineer Joe LaPorta (hij heeft Grammies gewonnen voor het masteren van albums van o.a. Imagine Dragons, David Bowie, Shawn Mendes, Foo Fighters). Je krijgt als band één kans om je visitekaartje af te geven, Ghost Of You staat voor onze sound en wat wij als band neer willen zetten. Dit is [ My Nature ], geen concessies of muziek die door anderen wordt opgelegd.

Een van onze doelen is dat mensen kracht en erkenning halen uit onze muziek & teksten. Als dat gebeurd bij één persoon, dan is onze missie al geslaagd.

Op 08.02.2019 zal de debuutsingle te beluisteren zijn via de online muziekplatformen: Spotify, Deezer, Apple Music, YouTube Music en Itunes. De week daarop zal de bijbehorende lyric video uitgebracht worden op het Youtube kanaal van de band.

[ Van nature ]: oprecht, natuurlijk, ongedwongen, werkelijk, bescheiden en ongecompliceerd.